Përgjegjësi, pasion dhe dashuri

Institucion Parashkollor i licensuar nga MASHT-i Mosha 6 muaj-10 vjeç

Edukatore me përvojë dhe të kualifikuara sipas grupmoshes se femijes

Grupi udhehiqet nga personeli arsimor i shkolluar per kopshtin e femijeve. Ky perfshine aftesite dhe interesat e femijeve.

Me shume

Programet për fëmijë

Femijet fillojne ne kopshtin e femijeve nje rruge te cilen ata do ta vazhdojne ne shkolle. Kopshti i femijeve dhe shkolla kane qellime te njejta: ato nxisin vetepergjegje¬sine, pergjegjesine shoqerore dhe pergjegjesine e femijeve per lendet.

Read more

Regjistrimet e femijeve

Kur te vendoseni qe femijen tuaj ta sjellni ne kopshtin tone, nevojitet dokumentacioni perkates.

- Fleteregjistrimi i plotesuar
- Certifikata e lindjes (kopje)
- Libreza e vakcinave (kopje)
- Analizat (strisho e hundes, e fytit dhe analiza e feqesit)

Read more

Nga mosha 6 muaj - 10 vjeç kujdes i fëmijëve

Hyrja ne kopshtin tone per ju dhe per femijen tuaj eshte nje ngjarje e veçante. Ndoshta femija juaj veç ka qene ne nje grup loje ose kopsht ditor femijesh.

Read more

Ne zgjedhim vetëm kujdestare fëmijësh të kualifikuar

Veprimtaria me e rendesishme ne kopshtin e endrrave eshte loja. Femijet mesojne kur luajne dhe ata luajne gjate te mesuarit.Shtepia e kopshtit te femijeve, mobilimi dhe materialet ofrojne mundesi optimale dhe gjalleri per lojera te llojllojshme.

Kopshti i Ëndrrave 1

Mosha 6 muaj-10 vjeç

045254213


Lagjja e Vreshtave, rruga Leka i Madh, Prishtine.

Kopshti i Ëndrrave 2

Mosha 6 muaj-10 vjeç

049151524


Rr. Hyzri Talla (rruga per uglare), Fushe-Kosove.

Kopshti i Ëndrrave 3

Mosha 6 muaj-10 vjeç

045254213


Lagjja Arberia 3 (Dragodan), rruga Ekrem Rexha, Prishtine.

Kopshti i Ëndrrave 4

mbi 10 vjet pervoje ne profesion

049151524


Lagjja Lakrishtë, Rruga: Bahri Kuqi, 10000

Kopshti i Ëndrrave

Veprimtaria me e rendesishme ne kopshtin e endrrave eshte loja. Femijet mesojne kur luajne dhe ata luajne gjate te mesuarit.Shtepia e kopshtit te femijeve, mobilimi dhe materialet ofrojne mundesi optimale dhe gjalleri per lojera te llojllojshme. Ne loje femijet zhvillojne aftesite e tyre, thellojne dhe zgjerojne pervojat, fitojne shkathtesi te metutjeshme dhe zbulojne interesa te tjera.

Ne lojerat e percjellura do te zbatohen forma te reja te lojerave ose ushtrohen qellimisht aftesite. Ne lojen e vetezgjedhur femijet zgjedhin vet mjetet dhe menyrat e lojes, ata vendosin se me cilet femije te luajne dhe cilat rregulla vlejne per ate loje. Ketu femijet do te ndihmohen dhe udhehiqen nga personeli arsimor.

Me shumë

Kontakt: 045 254 213 dhe 049 151 524